SC Pro Integrator SRL respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora sau ale  utilizatorilor site-ului catre terti (persoane fizice sau juridice), sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit, sa nu se angajeze in schimburi de date cu terti sau alti utilizatori ai site-ului www.klintensiv.com, decat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare. Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse.

 

Informare privind protectia datelor personale:

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Pro Integrator SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate. SC Pro Integrator SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 2477/2017.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.klintensiv.com, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului www.klintensiv.com, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 2477/2017, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Pro Integrator, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Pro.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

 

Cookies:

Site-ul www.klintensiv.com foloseste cookie-uri. Cookie-urile reprezinta date stocate pe hardul utilizatorului continand informatii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor. De exemplu, va fi suficient ca un utilizator sa se autentifice pe site doar o singura data cu parola, iar aceasta este “memorata pe timp scurt”, castigand astfel timp pe parcursul navigarii pe pagina noastra. Daca utilizatorul rejecteaza un cookie poate sa utilizeze in continuare site-ul www.klintensiv.com. Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor utilizatorilor nostri pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care isi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.

Distribuie