Cum cumpar de la Klintensiv? Cum se face livrarea?


Produsele prezente pe Klintensiv pot fi cumparate urmand o procedura simpla si intuitiva:
Mai intai alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati, folosindu-va de meniurile de produse existente in partea de sus si in partea stanga a paginilor. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi folosind butonul Adauga in cos. Pentru a finaliza comanda apasati butonul reprezentativ pentru cosul de cumparaturi situat in partea dreapta a ecranului. In pasii urmatori vi se vor cere mai multe detalii legate de adresa de livrare si de modalitatea de facturare, informatii legate de metoda de livrare si de felul in care se face plata. Acesti pasi sunt bine structurati. Pentru mai multe detalii, puteti vizualiza pagina cu pasii de comanda.

Datele companiei noastre sunt:


STERYL ECO S.R.L.
Reg. com.: J23/3025/2011
CUI: RO 29359178
IBAN: RO77BPOS71109038954RON01 Bancpost Bragadiru
Punct de lucru: Adresa: Sos. Alexandriei nr. 544, km. 14, 07025 Bragadiru, Ilfov, Romania
Telefon: 0749.550.140 Fax: 021/44.81.487
Email: office@klintensiv.com


Cum platesc comenzile de produse:

Plata comenzilor lasate pe www.klintensiv.com poate fi facuta prin:
Ramburs numerar: Atunci cand comanda este livrata catre agentul firmei de curierat rapid se vor achita numerar produsele comandate.
POS/Plata cu cardul: Pentru comenzile ce se ridica de la punctul de lucru.
Transfer bancar/Ordin de plata: Plata se efectueaza in baza facturii proforme sau a facturii eliberate in baza comenzii facute de dumneavoastra pe site.
Comanda se proceseaza dupa incasarea transferului.

Cum se face livrarea produselor in Bucuresti:


Aveti optiunea de curieratul in 24 ore prin Fan Courier la costul de 10,54 lei, TVA inclus pentru plicuri si 11,78 lei, TVA inclus pentru colete de 1 kg. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0.9 lei/Kg.
 

Cum se face livrarea produselor in restul tarii:


serviciul de curierat al Fan Courier. Livrare se cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
Tarife de livrare sunt:
- 13.64 lei, TVA inclus pentru plicuri
- 15.38 lei, TVA inclus pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0.9 lei/kg, TVA inclus.
Daca doriti sa se faca livrarea in afara localitatilor unde sunt sedii Fan Courier, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km, TVA inclus, mai mult.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu Fan Courier va avea costul de 69.38 lei, TVA inclus (15.38 + 60x0.9 lei). Lista localitatilor cu sedii Fan Courier o gasiti aici

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei Klintensiv.com. Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Localizare