Showing all 10 results

Show sidebar

AMBIOCIDE ® – Dezinfectant suprafete prin nebulizare RTU, 1 litru

31.81 lei

AMBIOCIDE ® - Dezinfectant suprafete prin nebulizare €š RTU este un produs care poate fi utilizat si pentru dezinfectia suprafetelor.

AMBIOCIDE ® – Dezinfectant suprafete prin nebulizare RTU, 10 litri

270.46 lei
AMBIOCIDE ® - Dezinfectant suprafete prin nebulizare €š RTU este un produs care poate fi utilizat si pentru dezinfectia suprafetelor.

AMBIOCIDE ® – Dezinfectant suprafete prin nebulizare RTU, 20 litri

540.88 lei
AMBIOCIDE ® - Dezinfectant suprafete prin nebulizare RTU este un produs care poate fi utilizat si pentru dezinfectia suprafetelor.

AMBIOCIDE ® – Dezinfectant suprafete prin nebulizare RTU, 5 litri

135.23 lei
AMBIOCIDE este un lichid gata de utilizare, pe baza de saruri cuaternare de amoniu, cu spectru larg de actiune biocida, folosit la dezinfectarea suprafetelor camerelor pe cale aeriana (ceata uscata).

Nebulizator CUBE L

63699.00 lei
CUBE L este un nebulizator de dezinfectie de precizie clasa A, fiind eficient in spatii de pana la 30.000 de metri cubi. Recomandat pentru volume mai mari de 5.000 de metri cubi, acest nebulizator profesional de dezinfectie este cel mai potrivit pentru restaurante mari, spitale, sali de sport, aeroporturi, hoteluri, depozite si alte cladiri cu spatii generoase.

Nebulizator CUBE M

33999.00 lei
Nebulizatorul CUBE M este conceput pentru a decontamina spatii de pana la 12.500 de metri cubi. Astfel, este solutia ideala de dezinfectie pentru spitale si cabinete medicale, scoli, restaurante, fabrici si alte institutii.

Nebulizator CUBE M/T 12

38799.00 lei
Nebulizatorul CUBE M/T 12 este conceput pentru a decontamina spatii de pana la 12.500 de metri cubi. Astfel, este solutia ideala de dezinfectie pentru spitale si cabinete medicale, scoli, restaurante, fabrici si alte institutii.

Nebulizator CUBE M/T 25

41099.00 lei
Nebulizatorul CUBE M/T 25 este conceput pentru a decontamina spatii de pana la 12.500 de metri cubi. Astfel, este solutia ideala de dezinfectie pentru spitale si cabinete medicale, scoli, restaurante, fabrici si alte institutii.

Nebulizator CUBE S

14499.00 lei

Noul CUBE S este nebulizatorul de dezinfectie ideal, conceput pentru decontaminarea atat a locuintelor, precum si a spatiilor de lucru, cabinetelor medicale, camerelor de hotel, pietelor, magazinelor, autobuzelor, masinilor sau oricarui alt spatiu de pana la 300 de metri cubi, utilizand un biocid aprobat.

Nebulizator CUBE XL

86999.00 lei
Eficienta are acum un nou nume: CUBE XL. Acest nebulizator revolutionar asigura decontaminarea ultrarapida a spatiilor mari cu eficienta maxima. Potrivit pentru spatii mari de pana la 30.000 de metri cubi care necesita decontaminare continua si rapida a aerului si a suprafetelor.