Showing all 5 results

Show sidebar

(Recompensa) ALCHOSEPT ® – Dezinfectant pentru maini si tegumente, 1 litru

ALCHOSEPT ® - Dezinfectant pentru maini si tegumente este solutia potrivita pentru acele momente cand nu aveti la indemana apa si sapun. Avand o actiune rapida, ALCHOSEPT ®  este des utilizat in cabinetele medicale, pentru dezinfectare, inainte si dupa fiecare contact cu pacientii.

ALCHOSEPT ® – Dezinfectant pentru maini si tegumente, 1 litru

40.71 lei

ALCHOSEPT ® - este eficient pe un spectru larg de microorganisme, fiind indicat pentru zonele cu risc mare de contaminare din unitatile medicale (zone de triaj, primiri urgente). Se poate utiliza pentru dezinfectia pielii inainte de interventii minim invazive precum: punctii, catetere, injectii, s.a.

KLINALL ® dezinfectant spray pentru exteriorul incaltamintei 100ml

8.33 lei
KLINALL ® dezinfectant spray pentru exteriorul incaltamintei 100 ml

KLINMed ® Lotiune indepartare paduchi

34.51 lei

Lotiune  paduchi

KLINMed este un produs, sub forma de lotiune, destinat aplicarii directe pe parul si scalpul infestat cu paduchi de cap.

KLINTENSIV ®- Servetele umede Baby cu apa micelara, argan si aloe, 100% biodegradabile, 40 buc.

8.18 lei
Beneficiati de o ingrijire perfecta pentru pielea delicata a bebelusilor, cu Servetelele umede Klintensiv ® Baby! Testate dermatologic si fara alcool, aceste servetele umede sunt sigure si blande, curatand eficient impuritatile si resturile de pe pielea micutilor. Formula delicata cu apa micelara, argan si aloe vera mentine echilibrul pH-ului pielii, asigurand o igiena excelenta. Servetelele umede Klintensiv ® Baby sunt realizate din materiale biodegradabile si vin intr-un ambalaj resigilabil, nu necesita clatire, facilitand igienizarea usoara in afara casei.