Afisez toate cele 7 rezultate

Show sidebar
dezinfectant pentru maini, solutii dezinfectante, dezinfectanti, dezinfectant medical, dezinfectant spital, dezinfectanti medicali maini
Închide

ALCHOSEPT™ – Dezinfectant pentru maini si tegumente, 250 ml

16.42 lei

ALCHOSEPT™ – Dezinfectant pentru maini si tegumente este solutia potrivita pentru acele momente cand nu aveti la indemana apa si sapun. Avand o actiune rapida, ALCHOSEPT™ este des utilizat in cabinetele medicale, pentru dezinfectare, inainte si dupa fiecare contact cu pacientii.

dezinfectant spray, dezinfectant pentru maini, solutii dezinfectante, dezinfectanti, dezinfectanti medicali, dezinfectanti profesionali
Închide

BACTERIOSEPT™ – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini, 250 ml

16.42 lei

BACTERIOSEPT™ este un antiseptic hidroalcoolic pentru maini care poate fi utilizat pentru o igienizare eficienta. Se foloseste frecvent in diverse medii: scoli, gradinite, zone cu circulatie intensa, parcuri si zone publice unde este necesara o dezinfectare rapida, in mijloacele de transport sau in toaletele publice.

Închide

Gel de dus FLORISTA PASSION, 250 ml

9.42 lei

Descopera prospetimea florilor de portocal la fiecare utilizare a gelului de dus, dar si o senzatie delicata de catifelare si ingrijire a pielii cu GELUL DE DUS FLORISTA PASSION.

Închide

Gel de dus ISLAND GARDEN, 250 ml

9.42 lei

Formula imbunatatita cu extract de musetel a GELULUI DE DUS ISLAND GARDEN curata pielea sensibila cu delicatete, avand un efect calmant, purifiant si de relaxare a acesteia.

Închide

Gel de dus MILKY DELIGHT, 250 ml

9.42 lei

GELUL DUS MILKY DELIGHT – cu Bio Ceramidyl - combina senzatia de catifelare si ingrijire, cu delicatetea unei imbratisari cremoase de care pielea are nevoie in fiecare zi.

Închide

Gel de dus MORNING HARMONY, 250 ml

9.42 lei

Cu GELUL DE DUS MORNING HARMONY te bucuri de o senzatie de catifelare si calmare a pielii la fiecare utilizare.

Închide

Gel de dus WAVE ENERGY, 250 ml

9.42 lei

Pentru o energizare rapida dupa o zi solicitanta la birou, la sala sau la alergat, GELUL DE DUS WAVE ENERGY – cu Glycoenergizer – este special destinat barbatilor activi, deoarece combina parfumul energizant si revigorant cu un plus de tonifiere pentru piele.