Showing 1–12 of 62 results

Show sidebar

ALCHOSEPT ® – Dezinfectant pentru maini si tegumente, 500 ml

25.13 lei
ALCHOSEPT ® - este eficient pe un spectru larg de microorganisme, fiind indicat pentru zonele cu risc mare de contaminare din unitatile medicale (zone de triaj, primiri urgente). Se poate utiliza pentru dezinfectia pielii inainte de interventii minim invazive precum: punctii, catetere, injectii, s.a.

Alcool sanitar KLINTENSIV – 500 ml

10.08 lei

Alcool sanitar   - Dezinfectant de uz extern cu actiune bactericida si levuricida destinat utilizarii in unitatile sanitare.

Anticalcar Rapid PROFESIONAL RTU, 500 ml

13.21 lei
Este un agent de curatare usor acid destinat curatarii suprafetelor elementelor tip lavoar, vas de toaleta, bideu, vana, elemente galvanizate, gresie, faianta, rasina, s.a.

Crema PROFESIONALA de curatare, 500 ml

17.37 lei
Crema profesionala folosita la curtenia intensiva de intretinere atat a suprafetelor din inox, cat si a altor metale feroase si neferoase rezistente la acid. Acest produs actioneaza foarte rapid asupra depunerilor de grasimi sau oricarei tip de mizerie.

DAVERA ® INSTITUTIONAL RTU – Dezinfectant suprafete mari, 500 ml

17.54 lei

DAVERA ® INSTITUTIONAL - dezinfectant de nivel inalt conceput pentru igienizarea suprafetelor mari se utilizeaza in zone cu circulatie intensa a populatiei, pentru o dezinfectare corespunzatoare.

DAVERA ® SCHOOL – Dezinfectant de nivel inalt gata de utilizare, 500 ml

17.54 lei

DAVERA ® SCHOOL - solutie gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete, de nivel inalt, cu performante fungicide, bactericide sporicide si virucide dovedite.

DAVERA SOAP ® – Sapun antimicrobian, 500 ml

23.43 lei
KLINTENSIV DAVERA SOAP este ideal utilizarii in unitatile sanitare, acasa, la serviciu/scoala, restaurant, institutii publice, cabine de dus, unitati de cazare personal, magazine, toalete publice, in urma contactului direct cu suprafete atinse si de alte persoane.

DEGRASS RTU, degresant PROFESIONAL pentru cuptoare, 500 ml

18.09 lei
Este o solutie apoasa cu efect de degresare si solubilizare a depunerilor de grasimi arse depuse pe suprafata cuptoarelor, plitelor, aragazelor, tigailor, s.a. Ideal utilizarii in domeniul casnic si industrial.

Degresant bucatarie, 500 ml

10.26 lei
Eliminati depunerile de murdarie, grasime, proteine sau amidon de pe suprafete cu ajutorul KLINTENSIV - Degresant bucatarie. Beneficiati de o curatare puternica, prospetime si igiena garantata. Folosirea sa este simpla si sigura, iar versatilitatea sa il face potrivit pentru diverse suprafete. Formula sa delicata este prietenoasa cu mainile si cu suprafetele tratate, oferind o experienta de curatare fara griji.

Degresant cu bicarbonat, 500 ml

13.80 lei
Descoperiti puterea naturala a Degresantului cu Bicarbonat de Sodiu: solutia perfecta pentru indepartarea grasimii si a petelor persistente din bucataria si locuinta voastra. Formula inovatoare se bazeaza pe bicarbonat de sodiu, asigurand o curatare in profunzime, fara urme sau reziduuri, lasand spatiul impecabil si proaspat. Experimentati beneficiile descompunerii grasimii si petelor, eliminand murdaria persistenta fara efort. Fiind potrivit pentru diverse suprafete din bucatarie, inclusiv blaturi de lucru, rulouri si tesaturi, acest degresant simplifica si placerea curateniei. Formeaza o pelicula activa care dizolva murdaria, protejand in acelasi timp suprafata tratata.

Detergent PROFESIONAL de vase, manual, 500 ml

20.71 lei
DETERGENT PROFESIONAL DE VASE, MANUAL - Detergent concentrat, cu putere mare de degresare, recomandat pentru spalarea manuala a vaselor, suprafetelor si recipientelor din bucatarie.

Detergent vase, 500 ml

8.63 lei
Transformati rutina de spalare a vaselor intr-o experienta simpla si eficienta cu ajutorul Klintensiv - Detergent de Vase. Formula sa concentrata si puternica este ideala pentru spalarea si igienizarea veselei de bucatarie, precum si a suprafetelor ce vin in contact direct cu alimentele. Beneficiati de puterea concentrata, versatilitatea sporita si economia de timp. Pastrati vasele cu un miros proaspat si atragator si bucurati-va de siguranta alimentara oferita de formulele noastre special concepute.