SC Klintensiv SRL respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora sau ale  utilizatorilor site-ului catre terti (persoane fizice sau juridice), sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit, sa nu se angajeze in schimburi de date cu terti sau alti utilizatori ai site-ului www.klintensiv.com, decat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare. Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse.

Generalitati

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora  si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Klintensiv SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai, pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii companiei sau utilizatorii site-ului www.klintensiv.com le furnizeaza. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact, inclusiv newsletter, va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate.

SC Klintensiv SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 2477/2017.

Colectarea datelor se relizeaza in scopul:

 • informarii utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.klintensiv.com,
 • informarii utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor,
 • evaluarii produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularele de: creare de cont, de comanda si/sau newsletter declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului www.klintensiv.com, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 2477/2017, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Klintensiv SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Pro.

Prin citirea Politici de Confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Colectarea datelor cu caracter personal

SC Klintensiv SRL se angajeaza sa fie un partener de incredere si responsabil pentru toti clientii sai. Va încurajam sa cititi Declaratia privind Datele cu Caracter Personal ca sa aveti cunostinte despre: ce date personale prelucram de la dumneavoastra si cu ce scopuri. De asemenea, ce drepturile pe care le aveti atunci cand vine vorba de aceste date.

Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectam

 • Informatii de contact – cum ar fi numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail si informatiile de conectare;
 • Informatii despre cumparare sau comanda de produse sau servicii;
 • Rezultatele chestionarelor de feedback – cum ar fi date privind satisfactia clientilor si studiile de feedback;
 • Date colectate la vizitarea site-ului – cum ar fi datele colectate prin cookie-uri (pentru mai multe informatii despre modulele cookie si modul de gestionare a acestora, cititi detaliile de mai jos) si alte date colectate automat prin intermediul formularelor de contact sau formularelor de comanda etc.;
 • Detalii precum informatiile despre trafic, date de localizare si alte date de comunicatii (inclusiv adresa de IP si tipul de browser);
 • Informatii despre dispozitivul/dispozitivele folosite pentru accesarea www.klintensiv.com, inclusiv dispozitivul unic identificat;
 • Paginile vizitate, continutul vizualizat, link-urile si butoanele accesate pe www.klintensiv.com.

Cum colectam datele cu caracter personal

 1. Ca urmare a vizitarii site-ului, prin crearea si activarea unui cont de client, abonarea la newsletter, comandarea unui produs, participarea la campanii promotionale, evaluarea produselor sau descarcarea si utilizarea unei aplicatii;
 2. Din surse publice, de ex. birouri de informatii, autoritati fiscale sau alte surse publice online sau offline;
 3. Din retele de socializare, de ex. Facebook daca alegeti sa utilizati Facebook pentru a facilita conectarea la site-urile /aplicatiile noastre.

Puteti alege sa nu furnizati anumite tipuri de date cu caracter personal. Daca alegeti sa procedati astfel, acest lucru poate afecta capacitatea noastra de a va furniza anuminte servicii, produse sau oferte promtionale, dar si capacitatea dumneavoastra de a utiliza anumite functionalitati, aplicatii si/sau servicii ale site-ului.

Putem, de asemenea, combina datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra cu alte informatii colectate online sau offline, in masura permisa de legile aplicabile, inclusiv informatiile furnizate de terte parti, si sa le folosim sau sa le partajam in scopurile descrise in anterior. Putem anonimiza informatiile pe care le colectam (ceea ce inseamna ca nu mai pot fi asociate cu dumneavoastra si, prin urmare, nu mai constituie date cu caracter personal).

De ce prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal

 • Pentru a ajuta la dezvoltarea, testarea, imbunatatirea si modificarea produselor si serviciilor noastre;
 • Pentru a va transmite comunicari de marketing;
 • Pentru a va furniza produsele si serviciile pe care le-ati solicitat;
 • Scopuri interne de privind afacerea, inclusiv securitate, analize, audit ( pentru activitatile noastre operationale principale)
 • Pentru a interpreta feedback-ul dumneavoastra atunci cand efectuati o clasificare si o recenzie a produselor sau serviciilor noastre;
 • Pentru a interpreta si a opera site-urile si aplicatiile noastre, inclusiv înregistrarea online

Consimtamantul dumneavoastra

Aveti dreptul de a va retrage, in orice momentul, consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, revocarea consimtamantului nu va afecta legalitatea oricarei prelucrari pe baza consimtamantului dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Diseminarea informatiilor

Pentru scopurile prelucrarii stabilite mai sus, putem partaja sau divulga datele dumneavoastra cu caracter personal, doar in urmatoarele situatii:

 • Potrivit cerintelor legii, pentru a respecta prelucrarea legala (sau pentru a raspunde cererilor din partea autoritatilor publice si guvernamentale;)
 • Pentru a pune in aplicare Termenii si Conditiile sau pentru a ne proteja impotriva potentialelor prejudicii aduse SC Klintensiv SRL.

Drepturile dumneavoastra in conformitate cu legislatia UE

Daca va aflati in UE/SEE sau daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in alt mod de catre compania noastra, aveti urmatoarele drepturi:

 • Solicitarea accesului la datele dumneavoastra cu caracter personal;
 • Rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal;
 • Solicitarea stergerii datelor dumneavoastra cu caracter personal;
 • Restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal;
 • Solicitarea ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie furnizate intr-un format care sa poata fi transferat catre dumneavoastra sau catre o alta organizatie (portabilitate);
 • Obiectarea cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, prin depunerea unei plangeri la autoritatea de supraveghere competenta.

Daca aveti intrebari cu privire la aceste drepturi, sau daca doriti sa exercitati oricare dintre aceste drepturi, puteti face acest lucru in scris, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact SAU puteti gestiona oricand din contul de client accesarea, rectificarea sau stergerea directa a datelor dumneavoastra.

Va rugam sa retineti faptul ca exercitarea acestor drepturi poate afecta capacitatea noastra de a va furniza anumite produse, functionalitati sau servicii.

Securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

SC Klintensiv SRL va lua masurile tehnice si organizatorice adecvate, in conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor, inclusiv prin a solicita furnizorilor de servicii, partenerilor de afaceri sau consultantilor profesionisti sa utilizeze masuri adecvate pentru a va proteja datele cu caracter personal.

Stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal atata timp cat va fi necesar conform legii, sau conform cerintelor amintite. Daca nu exista o cerinta legala, vom pastra informatiilecat timp este necesar pentru indeplinirea scopului sau scopurilor pentru care au fost colectate.

Cum sa ne contactati

Daca doriti sa va exercitati drepturile privind datele cu caracter personal sau daca aveti alte întrebari referitoare la Politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin modalitatile oferite in pagina de contact.

Actualizarea Politicii de Confidentialitate

Este posibil sa actualizam Politica de Confidentialite, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Orice modificare va intra in vigoare la data la care aceasta va fi publicata, sau in conditiile prevazute de lege.

Cookies

Site-ul www.klintensiv.com foloseste cookie-uri. Cookie-urile reprezinta date stocate pe hardul utilizatorului continand informatii despre utilizator.

Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor. De exemplu, va fi suficient ca un utilizator sa se autentifice pe site doar o singura data cu parola, iar aceasta este “memorata pe termen scurt”, castigand astfel timp pe parcursul navigarii in site.

Daca utilizatorul respinge un cookie, poate sa utilizeze in continuare site-ul www.klintensiv.com.

Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor utilizatorilor nostri pentru a imbunatati experienta vizitarii site-ului. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care isi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.