SC Pro Integrator SRL respecta confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale acestora sau ale  utilizatorilor site-ului catre terti (persoane fizice sau juridice), sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit, sa nu se angajeze in schimburi de date cu terti sau alti utilizatori ai site-ului www.klintensiv.com, decat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare. Datele personale ale clientilor si utilizatorilor vor fi utilizate doar pentru realizarea scopului in care au fost introduse.

 

Informare privind protectia datelor personale:

Potrivit Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Pro Integrator SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clientii sau utilizatorii le furnizeaza. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate. SC Pro Integrator SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 2477/2017.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.klintensiv.com, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a site-ului www.klintensiv.com, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 2477/2017, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Pro Integrator, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Pro.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC Pro Integrator SRL se angajează să fie un partener de încredere și responsabil pentru toți clienții săi. Vă încurajăm să citiți Declarația privind Datele cu Caracter Personal ca sa aveti cunostinte despre: ce date personale prelucrăm de la dumneavoastră și cu ce scopuri. De asemenea, ce drepturile pe care le aveți atunci când vine vorba de aceste date.

Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm:

  • Informații de contact – cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și informațiile de conectare;
  • Informații despre cumpărare sau comanda de produse sau servicii;
  • Date privind satisfacția consumatorilor și feedback – cum ar fi rezultatele privind satisfacția clienților și studiile de feedback;
  • Date colectate când vizitați site-ul nostru – cum ar fi datele colectate prin cookie-uri și alte date colectate automat pentru a vă oferi site-urile noastre sau informațiile pe care ni le furnizați atunci când vizitați site-urile noastre (cum ar fi, prin intermediul formularelor de contact sau formularelor de comanda etc.);
  • Detalii precum informațiile despre trafic, date de localizare și alte date de comunicații (inclusiv adresa de IP și tipul de browser) colectate prin folosirea serviciilor de către tine;
  • Informații despre dispozitiv, inclusiv dispozitivul unic identificat;
  • Paginile vizitate și conținutul vizualizat, linkurile și butoanele accesate, URL-urile vizitate înainte și după folosirea serviciului nostru. Pentru mai multe informații despre modulele cookie și modul de gestionare a acestora, citeste detaliile de mai jos.

Cum colectăm datele cu caracter personal:

  • Prin vizitarea site-ului nostru, crearea si activarea contului dumneavoastră, comandarea unui serviciu sau produs, participarea la campaniile noastre, crearea unei evaluări a produsului sau descărcarea și utilizarea unei aplicații;
  • Din surse disponibile publicului;
  • Din rețele de socializare, de ex. Facebook dacă alegeți să utilizați Facebook pentru a facilita conectarea la site-urile /aplicațiile noastre.

Puteți alege să nu furnizați anumite tipuri de date cu caracter personal. Dacă alegeți să procedaţi astfel, acest lucru poate afecta capacitatea noastră de a vă furniza anuminte servicii, produse sau oferte promtionale, dar și capacitatea dumneavoastră de a utiliza anumite functionalitati, aplicații și/sau servicii ale site-urilor web.

Putem, de asemenea, combina datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cu alte informații colectate online sau offline, în măsura permisă de legile aplicabile, inclusiv informațiile furnizate de terțe părți, și să le folosim sau să le partajăm în scopurile descrise în această Declarație privind Datele cu caracter personal. Putem anonimiza informațiile pe care le colectăm (ceea ce înseamnă că nu mai pot fi asociate cu dumneavoastră și, prin urmare, nu mai constituie date cu caracter personal).

De ce prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal

  • Pentru a ajuta la dezvoltarea, testarea, îmbunătățirea și modificarea produselor și serviciilor noastre;
  • Pentru a vă transmite comunicări de marketing.
  • Pentru a vă furniza produsele și serviciile pe care le-aţi solicitat;
  • Scopuri interne de privind afacerea, inclusiv securitate, analize, audit ( pentru activitățile noastre operaționale principale)
  • Pentru a interpreta feedback-ul dumneavoastră atunci când efectuați o clasificare și o recenzie a produselor sau serviciilor noastre;
  • Pentru a interpreta și a opera site-urile și aplicațiile noastre, inclusiv înregistrarea online

Consimţământul dumneavoastră

În cazul în care activitatea de prelucrare se bazează pe consimţământul dumneavoastră, aveți dreptul să vă retrageți consimţământul în orice moment. Cu toate acestea, revocarea consimțământului nu va afecta legalitatea oricărei prelucrări pe baza consimţământului dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Informații pe care le partajăm

Pentru scopurile Prelucrării stabilite mai sus, putem partaja sau divulga datele dumneavoastră cu caracter personal:

  • Potrivit cerinţelor legii, pentru a respecta prelucrarea legală ( sau pentru a răspunde cererilor din partea autorităților publice și guvernamentale;)
  • Pentru a pune în executare termenii și condițiile noastre sau pentru a ne proteja drepturile.

Drepturile dumneavoastră în conformitate cu legislația UE

Dacă vă aflați în UE/SEE sau dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în alt mod de catre compania noastra, aveți următoarele drepturi:

  • Solicitarea accesului la datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • Rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • Solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • Restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • Solicitarea ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie furnizate într-un format care să poată fi transferat către dumneavoastră sau către o altă organizație (portabilitate);
  • Să obiectaţi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal – Depunerea unei plângeri la autoritatea de supraveghere competentă.

Dacă aveți întrebări cu privire la aceste drepturi, sau dacă doriți să exercitați oricare dintre aceste drepturi, puteți face acest lucru în scris, prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact SAU puteti gestiona oricand din contul de client accesarea, rectificarea sau stergerea directa a datelor dumneavoastra. Vă rugăm să rețineți faptul că exercitarea acestor drepturi poate afecta capacitatea noastră de a vă furniza anumite produse, funcționalități sau servicii.

Securitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal

SC Pro Integrator SRL va lua măsurile tehnice și organizatorice adecvate, în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, inclusiv prin a solicita furnizorilor de servicii, partenerilor de afaceri sau consultanților profesioniști să utilizeze măsuri adecvate pentru a vă proteja datele cu caracter personal.

Stocarea datelor dumneavoastră cu caracter personal

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atâta timp cât va fi necesar conform legii, sau conform cerințelor amintite. Dacă nu există o cerință legală, vom păstra informații despre dumneavoastră numai pentru atâta timp cât este necesar pentru scopul sau scopurile pentru care au fost colectate.

Cum să ne contactați

Dacă doriți să vă exercitați drepturile privind datele cu caracter personal sau dacă aveți alte întrebări referitoare la această Declarație privind Datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactati prin modalitatile oferite in pagina de contact.

Actualizări ale acestei Declarații privind Datele cu caracter personal

Este posibil să actualizăm această Declarație privind Datele cu caracter personal. Orice modificări ale acestei Declarații privind Datele cu caracter personal vor intra în vigoare la data la care aceasta va fi publicată, sau în cazurile prevăzute de lege.

Cookies:

Site-ul www.klintensiv.com foloseste cookie-uri. Cookie-urile reprezinta date stocate pe hardul utilizatorului continand informatii despre utilizator. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor. De exemplu, va fi suficient ca un utilizator sa se autentifice pe site doar o singura data cu parola, iar aceasta este “memorata pe timp scurt”, castigand astfel timp pe parcursul navigarii pe pagina noastra. Daca utilizatorul rejecteaza un cookie poate sa utilizeze in continuare site-ul www.klintensiv.com. Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor utilizatorilor nostri pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe site-ul nostru (de exemplu, cei care isi fac publicitate). Cu toate acestea, nu avem acces si nici nu putem controla aceste cookie-uri.

Distribuie