DEZINFECTANTI PROFESIONALI, PRODUSI CU RESPONSABILITATE IN ROMANIA!

KLINTENSIV - PROTECTIE PROFESIONALA

Incepand din anul 2011 ne-am axat pe productia si comercializarea dezinfectantilor profesionali si a produselor de curatenie, adresandu-ne in special domeniului medical, unde respectarea standardelor de calitate si eficacitate reprezinta o conditie primordiala.

Motto-ul nostru

Lucram la standarde europene cu rigoare si responsabilitate, utilizam materii prime de inalta calitate furnizate de companii prestigioase din domeniu, mentinand in acelasi timp preturi competitive pentru produsele pe care le comercializam.

MISIUNE

Misiunea noastra este de a oferi produse de inalta calitate, bazate pe intelegerea nevoilor clientilor si a provocarilor epidemiologice curente, asigurand la standarde de nivel medical mentinerea unui climat corespunzator de siguranta si sanatate la locul de munca si acasa. Impreuna, responsabili, protejati!

VIZIUNE

Prin inovare si imbunatatirea constanta a produselor si proceselor de lucru asiguram o crestere sustenabila,  construim un mediu profesional dezirabil, unde angajatii sunt stimulati sa se dezvolte,  oferind clientilor o gama variata de produse si solutii, intr-un proces axat pe eficacitate si responsabilitate.

VALORILE NOASTRE

RESPONSABILITATE

Preocuparile noastre principale sunt calitatea, securitatea muncii, sanatatea si mediul. Actionam in mod responsabil, in beneficiul societatii si protejand mediul inconjurator.

INOVATIE

Concentrati pe nevoile clientilor cercetam si dezvoltam periodic produse noi, eficientizand procesele de lucru pentru a mentine o calitate inalta a produselor, la preturi competitive.

DIVERSITATE

Oferim o gama variata de produse, pentru diverse sectoare de activitate. Intelegerea dinamicii nevoilor clientilor traseaza directiile ce ne ghideaza in adaptarea strategiei de productie.

EXPERTIZA

Produsele noastre sunt certificate la nivelul normelor de calitate UE. Toti dezinfectantii pe care ii comercializam detin aviz din partea Ministerului Sanatatii, Comisia Produselor Biocide.

230 SPITALE SI CLINICI
90 INSTITUTII PUBLICE
3000 CLIENTI BUSINESS
13700 CLIENTI PERSOANE FIZICE
8 BRANDURI
3 GAME

KLINTENSIV - CALITATE SI RESPONSABILITATE

Fondata in anul 2011, cu capital integral romanesc, compania noastra are ca activitate curenta productia si comercializarea a trei game de produse: Klintensiv – dezinfectanti profesionali, Davera – produse de curatenie si Klintensiv Beauty – produse de ingrijire corporala.

Credem cu tarie in cercetare, inovare si performanta cu resurse autohtone, oferind clientilor nostri produse variate, complementare, caracterizate de un standard de calitate superior, similar celor din economiile dezvoltate din UE.

Toti dezinfectantii pe care ii comercializăm sunt avizati de Ministerul Sanatatii, iar procesul de productie este certificat ISO 9001 si ISO 13485.

De asemenea, urmarim ca angajatii Klintensiv sa beneficieze de un climat de munca sigur, sanatos, care sa inspire performanta, cu accent pe posibilitatea de evolutie si atingerea potentialului maxim.

Protejam industriile expuse pandemiei

PROGRAMELE KLINTENSIV SAFE

COMPANII CLIENT

AU INCREDERE IN NOI