Product Code: Safe Office
Availability: In Stock
759.10 lei
Ex Tax: 759.10 lei

Pachetul contine:

- 2 X STERISOL™ - Dezinfectant de nivel inalt RTU 10L - Pret total: 483.66 lei

7 X KLINTENSIV® - Gel dezinfectant maini 1000 ml - Pret total: 465.22 lei

Pret total inainte de discount - 948.88 lei

Discount total - 20%:

Pret net dupa discount - 759.10 lei


1) STERISOL™, un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in domeniul medical, industrial, institutional, precum si in gospodarie.

  • Este o solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de material.
  • Se pulverizeaza direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si obiectele care trebuiesc dezinfectate. Se lasa sa actioneze minim 5 minute. Nu necesita clatire.

 

2) KLINTENSIV® GEL DEZINFECTANT se utilizează în dezinfecția igienică și chirurgicală a mânilor în domeniul medical si nu numai:

  • Pentru dezinfecția igienică a mâinilor: se aplică 3 ml (o apăsare de pompiță) și se freacă mâinile timp de 30 secunde.
  • Pentru dezinfecția chirurgicală a mâinilor: se aplică 6 ml (două apăsari de pompiță), se freacă mâinile timp de 120 secunde, apoi se mai adaugă 3 ml (încă o apasăre de pompiță) și se mai freacă mâinile timp de 60 secunde

Write a review

Please login or register to review