Product Code: SafeHoreCa1
Availability: In Stock
924.00 lei
Ex Tax: 924.00 lei

Pachetul contine:

- 2DAVERA® F&B 5 litri - Pret total: 311.18 lei

2DAVERA® HOTELS 5 litri - Pret total: 309.08 lei

7 X KLINTENSIV® - Gel dezinfectant maini 1000 ml - Pret total: 535.01 lei

Pret total inainte de discount - 1155.27 lei

Discount total - 20%:

Pret net dupa discount - 924 lei


1) DAVERA® F&B este un dezinfectant, igienizat si dezodorizant eficient, pentru suprafețe in general cat și pentru suprafete si echipamente in contact cu alimente, cu performanțe fungicide, bactericide și virucide.

NU contine aldehide, fenoli .

DAVERA® F&B este folosita pentru igienizarea si dezinfectarea:

  • suprafetelor – domeniul industrial/industria HoReCa/ colectivităti/ casnic;
  • dezinfectarea suprafetelelor in contact cu alimentele cum ar fi: ustensilele, veselă, sticlăria, blaturile siechipamentele din bucătării, restaurante, cantine si alte locuri publice de servire a mancării


2) DAVERA® HOTELS – solutie gata de utilizare este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete de nivel inalt cu performanțe fungicide, bactericide și virucide dovedite.

NU contine aldehide, fenoli.

DAVERA® HOTELS este folosita pentru dezinfectarea suprafetelor din industria HoReCa, institutii publice (unități de cazare pentru turism colectiv, cum ar fi hoteluri și unități similare de cazare și alte unități de cazare de scurtă ședere și campinguri, tabere scolare, sali de conferinta, institutii de invatamant, cladiri de birouri).


3) KLINTENSIV® GEL DEZINFECTANT se utilizează în dezinfecția igienică și chirurgicală a mânilor în domeniul medical:

  • Pentru dezinfecția igienică a mâinilor: se aplică 3 ml (o apăsare de pompiță) și se freacă mâinile timp de 30 secunde.
  • Pentru dezinfecția chirurgicală a mâinilor: se aplică 6 ml (două apăsari de pompiță), se freacă mâinile timp de 120 secunde, apoi se mai adaugă 3 ml (încă o apasăre de pompiță) și se mai freacă mâinile timp de 60 secunde.

Write a review

Please login or register to review