geldezinfectant (1)

Gel dezinfectant

 

KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT

DOMENIU DE APLICARE: KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT este un gel hidroalcoolic pentru dezinfectarea şi menţinerea igienei în scopul dezinfecţiei mâinilor prin frecare. Pentru uz profesional. KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT are acţiune rapidă, fiind un produs ideal pentru utilizări frecvente în cabinetele medicale, între pacienţi. Substanţele protectoare şi hidratante pentru epidermă asigură echilibrul lipidic prevenind apariţia zonelor uscate şi senzaţia de piele crăpată după utilizări multiple, într-un interval de timp relativ mic.
MOD DE UTILIZARE: se utilizează ca atare. Pentru dezinfectare igienică se folosesc 3 ml – timp de contact 30 secunde; pentru efectul virucid , timp de contact 3 minute. Recomandăm ca înainte de utilizare să se scoată bijuteriile sau accesoriile de pe mâini. Înainte de aplicare, pielea mâinilor trebuie să fie uscată. Se aplică 2-3 ml de gel KLINTENSIV GEL DEZINFECTANT. Se freacă mâinile frontal, palmă pe palmă, apoi se alternează palma cu dosul mâinilor. Se freacă cu atenţie vârful degetelor, cele care au contactul cel mai mare cu pacienţii şi se freacă cu atenţie şi încheieturile degetelor, în cutele epidermei.

Important

Avizat de Ministerul Sănătăţii: 2251BIO/01/05.14

Compozitie chimica

Substanţa activă: 85 ml etanol, CAS:64-17-5; CE:200-578-6
Alte ingrediente: agent rheologic ASE- anionic acrilic polymer, agent hidratant şi emolient, parfum, colorant, solubilizator şi apă.
Distribuie