instrumentar

Instrumentar

 

KLINTENSIV INSTRUMENTAR

DOMENIU DE APLICARE: Este o soluţie concentrată, cu proprietăţi detergente şi dezinfectante fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia, pentru dezinfectarea, presterilizarea şi curaţarea tuturor instrumentelor din domeniul medical și spații private, având ca substanţe active sărurile cuaternare de amoniu şi clorhidratul de polihexanidă. Conţine inhibitori de coroziune şi agent de complexare.
MOD DE UTILIZARE : soluţie concentrată pentru uz profesional. Se diluează la 2%, adică 20 ml produs la 1 l de apă, instrumentarul se curǎţǎ, apoi se imerseazǎ în soluţia preparatǎ, timpul de contact fiind de minimum 5 minute, dupǎ care se clăteşte cu apă curentă. In funcţie de gradul de murdărie se prepară soluţia cel puţin o dată pe zi. Se poate utiliza în cuvele cu ultrasunete.
Precauţiuni de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional şi se va folosi de către personal calificat , cu cunoaşterea normelor de siguranţă în domeniu. Se va utiliza cu mănuşi de protecţie. Se recomandă a fi utilizate în încăperi bine aerisite şi ventilate. Produsul va fi păstrat închis, în ambalajul original, la răcoare şi la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV DEZINFECTANT INSTRUMENTAR cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alţi detergenţi, în special cu cei care conţin surfactanţi anionici sau aldehide.

Important

Avizat de Ministerul Sănătăţii: 2267BIO/02/05.14

Compozitie chimica

Substanţe active: 1,3 g Polihexametilenbiguanidă
2,8 g Compuşi cuaternari de amoniu, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri
18 g Clorură de didecildimetilamoniu
Alte ingrediente: surfactanţi, inhibitor de coroziune.
Distribuie

Sunt de acord cu politica de confidentialitate (prelucrare date cu caracter personal)