Cum cumpar de la Klintensiv? Cum se face livrarea?

Produsele comercializate pe Klintensiv pot fi cumparate urmand o procedura simpla si intuitiva:

Mai intai alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati, folosind meniurile de produse existente in partea de sus si in partea stanga a paginilor. Produsele dorite pot fi adaugate in cosul de cumparaturi folosind butonul Adauga in cos. Pentru a finaliza comanda apasati butonul reprezentativ pentru cosul de cumparaturi situat in partea dreapta a ecranului. In pasii urmatori vi se vor cere mai multe detalii legate de adresa de livrare si de modalitatea de facturare, informatii legate de metoda de livrare si de felul in care se face plata. Acesti pasi sunt bine structurati. Pentru mai multe detalii, puteti vizualiza pagina cu pasii de comanda.

Cum se face livrarea produselor in Bucuresti:

Aveti optiunea de curieratul in 24 ore prin Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. Pentru comenzi peste 50 de lei, livrarea este gratuita. Pentru cele sub 50 de lei se percepe o taxa de 15 lei.

Cum se face livrarea produselor in restul tarii:

Livrarea produselor se face cu ajutorul serviciul de curierat oferit de Fan Courier, Urgent Cargus sau Dragon Star. In general, livram cu Serviciul Standard 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 16:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 16:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.

Tarife de livrare sunt:
GRATUIT – pentru comenzi ce depasesc 50 de lei
15 lei, TVA inclus pentru comenzi sub 50 de lei.
Daca doriti sa se faca livrarea in afara ariei de acoperire a serviciilor de curierat, costul de transport va fi cu 0.9 lei/km suplimentar, TVA inclus.
Spre exemplu: 1 colet de 1 kg ce se expediaza la 60 km distanta de cel mai apropiat sediu va avea costul de 69 lei, TVA inclus (15.00 + 60×0.9 lei). Lista localitatilor cu acoperire la curier se poate consulta aici.

Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.
In cazul aparitiei unor intarzieri, veti fi instiintat telefonic de un membru al echipei Klintensiv. Instiintarile de trimitere se vor face si prin email. Produsele sunt livrate la adresa specificata de dumneavoastra ca adresa de livrare in momentul plasarii comenzii.

Datele companiei noastre sunt:

Datele companiei noastre sunt:
PRO INTEGRATOR S.R.L.
Reg. com.: J23/3025/2011
CUI: RO29359178
IBAN: RO77BPOS71109038954RON01 Bancpost Bragadiru
Punct de lucru: Adresa: Sos. Alexandriei nr. 544, km. 14, 07025 Bragadiru, Ilfov, Romania
Mobil: 0753 095 947 / Telefon: 021.448.14.99
Email: office@klintensiv.com

Cum platesc comenzile de produse:

Plata comenzilor lasate pe www.klintensiv.com poate fi facuta prin:

1. Plata la livrare (ramburs)

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: Plata la livrare (ramburs) cand primesc coletul acasa, prin curier rapid. Dupa ce dumneavoastra plasati comanda, noi pregatim coletul, il inmanam curierului, iar dumneavoastra veti plati contravaloarea produsului si a transportului in momentul in care curierul va livreaza produsul la adresa dorita.

2. Plata online cu cardul

Aceasta modalitate de plata se va folosi atunci cand in cadrul comenzii alegeti metoda: Platesc online cu cardul . Klintensiv.com vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Mobilpay. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

3. Plata prin transfer bancar

Dupa plasarea comenzii, vei primi un e-mail de confirmare si detaliile necesare efectuarii transferului bancar. Plata se face in termen de maximum 3 zile calendaristice de la data comenzii, in contul bancar.
Important: ordinul de plata trebuie sa contina numarul si data comenzii! Livrarea produselor se va face dupa confirmarea tranzactiei. Neachitarea contravalorii mentionate in factura atrage anularea comenzii.

Distribuie