Product Code: SAFE School
Availability: In Stock
721.00 lei
Ex Tax: 721.00 lei

Pachetul contine:

- 3 X DAVERA® SCHOOL - Detergent dezinfectant de nivel inalt RTU 5L - Pret total: 436 lei

7 X KLINTENSIV® - Gel dezinfectant maini 1000 ml - Pret total: 465 lei

Pret total inainte de discount - 901 lei

Discount total - 20%:

Pret net dupa discount - 721 lei1) DAVERA® SCHOOL, un produs de inalta calitate, este un dezinfectant dezodorizant multi-suprafete de nivel inalt, cu performanțe fungicide, bactericide sporicide și virucide dovedite, excelent pentru utilizare în unități de învățământ.

  • Este o solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de suprafețe.
  • Pentru dezinfectia suprafetelor stergeti suprafata infectata cu o laveta, înmuiati în solutie sau pulverizati pe suprafata contaminata si apoi stergeti cu o laveta umeda. În încaperile unde se afla copii este de preferat să se clătească suprafețele dezinfectate cu apă sau să se șteargă ulterior.

 

2) KLINTENSIV® GEL DEZINFECTANT se utilizează în dezinfecția igienică și chirurgicală a mânilor în domeniul medical si nu numai:

  • Pentru dezinfecția igienică a mâinilor: se aplică 3 ml (o apăsare de pompiță) și se freacă mâinile timp de 30 secunde.
  • Pentru dezinfecția chirurgicală a mâinilor: se aplică 6 ml (două apăsari de pompiță), se freacă mâinile timp de 120 secunde, apoi se mai adaugă 3 ml (încă o apasăre de pompiță) și se mai freacă mâinile timp de 60 secunde

Write a review

Please login or register to review