Product Code: KLI400
Availability: In Stock
28.92 lei
Ex Tax: 28.92 lei
Compatibil

Compatibil cu orice tip de material; Nu este coroziv.

Eficient

Spectru larg de acțiune biocidă.

Inovativ

Dezinfectie de inalta calitate pentru microaeroflora.

Non-iritant

Fără alcool, aldehide, fenoli.

KLINTENSIV® AMBIOCIDE se utilizează astfel: Pentru dezinfecția aerului din încăperi se utilizează un aparat special conceput (nebulizator), în care se introduce cantitatea necesară de produs, calculată în funcție de volumul încăperii. Se pornește nebulizatorul după ce toate ușile și geamurile au fost închise și încăperea evacuată. Se lasă să funcționeze până ce se termină soluția introdusă inițial. După oprirea aparatului, produsul se lasă să acționeze timp de 5-60 minute, în funcție de gradul de decontaminare microbiologică dorit.

Unde se utilizează: în domeniul sanitar, școli, grădinițe, universități, încăperi urbane / rurale aglomerate (gări, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe), zone industriale, locații private, baruri, restaurante, hoteluri, etc.

Cand se utilizează: de preferat la finalul zilei de lucru pentru zonele aglomerate / colectivități, industriale; ori de câte ori este nevoie - domeniul medical și casnic.

KLINTENSIV® AMBIOCIDE se utilizeaza astfel: Pentru dezinfectia aerului din incaperi se utilizeaza un aparat special conceput (nebulizator), in care se introduce cantitatea necesara de produs, calculata in functie de volumul incaperii. Se porneste nebulizatorul dupa ce toate usile si geamurile au fost inchise si incaperea evacuata. Se lasa sa functioneze pana ce se termina solutia introdusa initial. Dupa oprirea aparatului, produsul se lasa sa actioneze timp de 5-60 minute, in functie de gradul de decontaminare microbiologica dorit.
Unde se utilizeaza: in domeniul sanitar, scoli, gradinite, universitati, incaperi urbane / rurale aglomerate (gari, aeroporturi, mall-uri, sedii bancare, supermarket-uri, cinematografe), zone industriale, locatii private, baruri, restaurante, hoteluri, etc.
Cand se utilizeaza: de preferat la finalul zilei de lucru pentru zonele aglomerate / colectivitati, industriale; ori de cate ori este nevoie - domeniul medical si casnic.

Write a review

Please login or register to review