Product Code: PUB116
Availability: In Stock
80.40 lei
Ex Tax: 80.40 lei
Economic

Este un dezinfectant de nivel inalt, clorigen, pentru apa.

Eficient

Spectru mare de actiune biocida. (bactericid, fungicid, micobactericid, sporicid)

Inovativ

Se utilizeaza pentru dezinfectia apei din: piscina, strandruri, conducte alimentare cu apa, etc.

Aplicabilitate

Industrial, casnic, instutional/colectivitati

Utilizarea substanţei/preparatului: KlinPool™ se utilizeaza numai dizolvat în apa pentru dezinfectia dezinfectia apei din piscine si stranduri, conductelor de alimentare cu apa, conductelor de canalizare, dezinfectia rezervoarelor de apa potabila, dezinfectia rezervoarelor de stocare a apei. Prin dizolvare in apa, diclorizocianuratul de sodiu hidrolizeaza rapid pentru a elibera 1,5 g CLOR ACTIV (150 ppm la 10 l apa).


FDS - Fise date securitate:mai multe detalii...
Literatura de specialitate (fisa tehnica):mai multe detalii...
Ghiduri / Informatii clinice:mai multe detalii...

Video

KlinPool™ se utilizeaza numai dizolvat în apa pentru dezinfectia dezinfectia apei din piscine si stranduri, conductelor de alimentare cu apa, conductelor de canalizare, dezinfectia rezervoarelor de apa potabila, dezinfectia rezervoarelor de stocare a apei. Prin dizolvare in apa, diclorizocianuratul de sodiu hidrolizeaza rapid pentru a elibera 1,5 g CLOR ACTIV (150 ppm la 10 l apa).

Domeniul de utilizare: KlinPool™ este un dezinfectant clorigen, sub forma de tablete efervescente, cu spectru mare de actiune (bactericid, fungicid, micobactericid, sporicid) destinat dezinfectarii in: domeniul industrial, casnic, instutional/colectivitati


Write a review

Please login or register to review