Product Code: KLI50
Availability: In Stock
84.84 lei
Ex Tax: 84.84 lei
Este un dezinfectant de nivel inalt, concentrat, folosit pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor si a instrumentarului, inclusiv a celui termosensibil. Asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice si a fluidelor organice, avand un spectru larg de actiune biocida.
Economic

Este un dezinfectant de nivel inalt, concentrat, pentru suprafete si instrumentar.

Eficient

Spectru larg de actiune biocida.

Inovativ

Se utilizeaza pentru dezinfectia de nivel inalt a instrumentarului termosensibil.

Sigur

Asigura o dizolvare rapida a reziduurilor proteice si a fluidelor organice.

KLINTENSIV® SPORYCIDE se utilizează astfel: Pentru dezinfecția de nivel înalt (acțiune sporicidă) a suprafețelor:

  • săli de operație;
  • săli de nașteri;
  • cabinete de consultații ginecologice;
  • săli de primire urgență (UPU), se diluează la 1%, adică 10 ml produs, peste care se adaugă apă până la 1L pentru a se obține soluția de lucru. Pentru dezinfecția suprafețelor ștergeți suprafața infectată cu o lavetă înmuiată în soluție dezinfectantă sau pulverizați soluția dezinfectantă cu ajutorul unei pompe cu presiune peste suprafața contaminată și apoi ștergeți cu o lavetăumedă.
  • Pentru dezinfecția instrumentarului medical se imersează instrumentarul în soluție gata de lucru și după timpul de acțiune recomandat se spală cu apă sterilă.

Acest dezinfectant concentrat este solutia perfecta pentru suprafete fara germeni. Produsul este ideal pentru dezinfectarea rapida. El are un efect optim asupra suprafetelor de lucru si a obiectelor de inventar. Astfel, puteti dezinfecta scaunele de tratament, suprafetele uniturilor dentare, piesele de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), bratele de sustinere a lampilor, instrumentele stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, dar si alte suprafete de lucru. Are un spectru larg de actiune biocida.  Acest produs este creat conform normele europene privind dezinfectia.

Mod de utilizare: Se dilueaza la 1%, adica se adauga 10 ml de produs la 990 ml de apa.

  • Suprafete: Se pulverizeaza direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si obiectele care trebuie dezinfectate. Se lasa sa actioneze minim 5 minute.
  • Instrumentar: Se curata instrumentarul de murdarie grosiera daca este cazul, apoi se imerseaza in solutie. Se lasa sa actioneze conform indicatiilor din Fisa Tehnica, apoi se clateste cu apa sterila.
Substante active: Glutaraldehida, clorura de alchil, acid D-gluconic, etanol. Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):
  • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
  • Tip de produs: 2 - Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali.
Atentionari: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 25°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar.

Modalitati de ambalare: 1000 ml, 2000 ml, 5000 ml.

Write a review

Please login or register to review