servetele_dez

Servetele Dezinfectante

 

KLINTENSIV SERVETELE DEZINFECTANTE

DOMENIU DE APLICARE: KLINTENSIV ŞERVEŢELE UMEDE foloseşte o soluţie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru suprafeţe delicate şi opacizante, sensibile la atacul chimic al soluţiilor cu bază alcoolică. Este o soluţie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafeţelor: scaune de tratament, suprafeţele uniturilor dentare, piese de mână (turbină, contraunghi, piesă dreaptă), braţe de susţinere a lămpilor, instrumente stomatologice de oţel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafeţe de lucru. Soluţia are proprietăţi detergente şi dezinfectante, fără aldehide, cu un spectru larg de acţiune biocidă, creat în funcţie de reglementările normelor armonizate europene privind dezinfecţia. Substanţele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.
Mod de utilizare: Ştergeţi cu şerveţelul umed suprafaţa care trebuie dezinfectată în aşa fel încât suprafaţa să rămână umedă. Se lasă să acţioneze timp de 5 minute. Se folosesc atâtea şerveţele cât este nevoie. Folosiţi mănuşi. Nu se clăteşte.
AMBALAJ: pachet 72 şerveţele umede care conţin 280g soluţie; pachet 80 şerveţele umede care conţin 320g soluţie; pachet 100 şerveţele umede care conţin 400 g soluţie; pachet 120 şerveţele umede care conţin 480g soluţie. KLINTENSIV ŞERVEŢELE UMEDE se depozitează în spaţii închise, curate, bine aerisite, la temperaturi între + 5 ˚C la + 30˚C Fiecare lot de livrare va fi însoţit de documentul de certificare a calităţii întocmit conform dispoziţiilor legale în vigoare, respectiv declaraţia de conformitate întocmită pe baza fişelor tehnice, a buletinelor de analiză şi avizul sanitar.
Precauţiuni de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional şi se va folosi de către personal calificat, cu cunoaşterea normelor de siguranţă în domeniu. Se vor utiliza mănuşi de protecţie. Se recomandă a fi utilizate în încăperi bine aerisite şi ventilate. Produsul va fi păstrat închis, în amabalajul original, la răcoare şi la loc uscat. Este indicat a se evita contactul KLINTENSIV ŞERVEŢELE UMEDE cu alte produse cu activitate biocidă, sau cu alţi detergenţi în special cu cei care conţin surfactanţi anionici sau aldehide.

Important

Avizat de Ministerul Sănătăţii: 2394BIO/02/05.14

Compozitie chimica

0,34 Clorură de didecildimetilamoniu CAS:7173-51-5 , CE: 230-525-2
0,09 Compuşi de amoniu cuaternar, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri CAS: 68391-01-5 , CE: 269-919-4
Alte ingrediente: surfactant, parfum, inhibitor de coroziuneşi apă.
Distribuie